REGLAMENT VERTICAL RUNNING PENEDES

La Vertical Running Penedès, és un esdeveniment organitzat per Espai Running Esdeveniments, i es celebrarà el dissabte 4 de juny de 2016, a les 20:00h., al barri de Can Torres, de Sant Pere Molanta (Olèrdola).

La Vertical Running Penedès, és una cursa de muntanya en pujada de 2km. de recorregut, 200m+ de desnivell aprox., i dues series, una diurna, i una nocturna, en la que l’ús del frontal és obligatori.

La sortida estarà situada al barri de Can Torres, de Sant Pere Molanta (Olèrdola), i la arribada serà al cim del Papiol (383m), on hi haurà un avituallament líquid. El circuit estarà senyalitzat i controlat per personal de la cursa.

La sortida serà individual, per ordre alfabètic, cada 30” a l’estil cronoescalada, i la sortida del primer participant de la primera sèrie serà a les 20:00h., i el de la segona serà a les 22:00h.

Entre la primera sèrie i la segona hi haurà avituallament sòlid i líquid a la zona de sortida.

El participant que no estigui present a la línia de sortida a la seva hora de sortida adjudicada, quedarà desqualificat.

La recollida de dorsals es farà el mateix dia de la cursa de 18:30h a 19:30h; en aquell moment també es donarà l’hora de sortida adjudicada a cada participant.

A les 19:45 hi haurà el briefing de la cursa, i l’assistència dels participants és obligatòria.

Tot participant haurà de portar el dorsal ben visible.

La baixada i retorn a Can Torres serà lliure i respectant els atletes que estiguin participant a la prova.

La classificació final estarà composta per la suma dels temps de les dues series.

Hi haurà trofeus pels tres primers classificats de la categoria masculina, i per les tres primeres de la categoria femenina.

El període d’inscripcions es tancarà el dimecres 1 de juny, o bé quan s’arribi als 70 inscrits.

Les inscripcions es faran a www.espairunning.com o presencialment a Espai Running (c/ Amàlia Soler, 42 - 08720 - Vilafranca del Penedès).

Els drets d’inscripció és de 5 euros. L’edat mínima per participar és de 18 anys.

Hi haurà servei de guarda-roba.

Al finalitzar la prova, hi haurà l’entrega de premis, sorteig de material esportiu, i botifarrada popular.

Tots els participants tenen l’obligació de tenir l’estat físic i els coneixements necessaris per a la realització de la cursa.

L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllarà per evitar-los.

L’organització es reserva el dret de modificar o suspendre la Vertical Running Penedès, davant d’una eventualitat o per causes de força major.

Els participants seguiran les instruccions que li siguin donades per l’organització.

Tot participant autoritza cedir els seus drets d’imatge a l’organització per a ser utilitzats o publicar lliurement qualsevol fotografia o vídeo gravats en el context de la cursa.

Contravenir les normes contingudes en el present reglament o les que l'organització pugui establir en el transcurs de la cursa, o la falta de respecte cap a l’entorn o els companys, suposarà la desqualificació del participant.

El sol fet d’inscriure’s i participar a la cursa, representa l’acceptació del present reglament, quedant els imprevistos a criteri de l’organització.

Reglament

Inscriu-te

Rànquing

© 2012 - ESPAI RUNNING | Condicions de venda | Avís legal | Crèdits