Espai Running Esdeveniments

Espai Running ha creat una linea d’esdeveniments que segueixen un denominador comú establint un critèri; pretenen ser diferents a la resta d’esdeveniments del seu sector, potenciant el territori.

EnoRunning Penedès

Enorunning Penedès, és un esdeveniment que pretén combinar esport, natura i enoturisme.

L’activitat transcorre per la comarca de l’Alt Penedès, en un entorn vitivinícola, predominat per vinyes, en un territori d’interès històric, cultural, i paisatgístic.

Enorunning Penedès és una cursa que es pot fer qualsevol dia de l’any, a qualsevol hora , sol o acompanyat, i està pensada per a tothom.

A cada participant se li entregarà un xip i un mapa on hi haurà uns punts de control marcats; el repte consisteix en validar el xip per les diferents bases de control, escollint el millor camí en el menor temps possible, respectant l'ordre numèric dels controls, segons el circuït escollit.

Cada participant que finalitzi qualsevol dels circuïts se li entregarà un obsequi, i entrerà en el rànquing de l’any en curs (de l’1 de gener al 31 de desmbre), on els tres primers classificats de la categoria masculina i les tres primeres de la categoria femenina de cada circuït, rebran un trofeu i un premi.

Especial Running Penedès

Especial Running Penedès, és una cursa no competitiva, adaptada i pensada per a persones amb diverses capacitats, però amb una clara intensió integradora; és per això, que és un esdeveniment on tothom hi està convidat a participar.

Especial Running Penedès, és celebrarà cada primer de maig, a les 12 hores del migdia, a la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès, i transcorrerà pels carrers cèntrics de la ciutat, amb una distància total d’1 km aprox. L’activitat transcorre pels carrers més cèntrics i emblemàtics de Vilafranca del Penedès.

Al finalitzar l’esdeveniment hi haurà una festa popular per a tothom.

Verital Running Penedès

La Vertical Running Penedès és una cursa de muntanya en pujada de 2km. de recorregut i 200m+ de desnivell aprox., i dues series, una diurna, i una nocturna, en la que l’ús del frontal és obligatori.

La sortida serà individual, per ordre alfabètic, cada 30” a l’estil cronoescalada.

La sortida estarà situada al barri de Can Torres, de Sant Pere Molanta (Olèrdola), i la arribada serà al cim del Papiol (383m).

La cursa es celebra cada 1er dissabte de juny.

Al finalitzar l’esdeveniment hi haurà una festa popular per a tothom.

Lanit Running Penedès

Lanit Running Penedès és una sortida nocturna popular, no competitiva de muntanya, d’uns 9km. de distància aprox. pensada pels corredors i caminadors.

Lanit Running Penedès transcorre per la muntanya de Sant Pau, amb sortida i arribada a Espai Running (c/ Amàlia Soler, 42 - 08720 - Vilafranca del Penedès).

L’esdeveniment es celebra cada darrer dissabte de juliol a les 22h.

L'ús del frontal és obligatori.

© 2012 - ESPAI RUNNING | Condicions de venda | Avís legal | Crèdits